Thomas Nilsson, VD

Thomas Nilsson, VD

Activa Servicepartner AB grundades 1993 av Thomas Nilsson som sedan många år tillbaka arbetat inom rengörningssektorn.

Activa Servicepartner har sedan starten sitt säte i Staffanstorp, en central utgångspunkt för närheten till våra kunder i Malmö och Lund.

Vi sysselsätter för närvarande drygt tretiotalet aktiva och duktiga medarbetare och har en väl fungerande och professionell ledningsfunktion.

Utvecklingen av företaget har gått relativt långsamt under alla år, varför vi hunnit skaffa oss en stabil ekonomisk grund att stå på och som resulterat i att vi kan åta oss även större och avancerade arbeten.

En förutsättning för vår lyckade utveckling ligger mycket i våra medarbetares kompetens, det är synbart bevis på att Activa Servicepartner:s goda renommé i positivt hänseende som ett bolag i städbranschen bland både gamla som nya kunder.

Activa Servicepartner har arbetat fram en miljöpolicy och en kvalitetspolicy som vi tycker är mycket viktiga i vårt dagliga arbete där kvalitet och miljö spelar en stor roll.

Activa Servicepartner är ett modernt och driftigt servicebolag som inte tummar på kvalitén och inte binder upp våra kunder på årslånga kontrakt, har en väl fungerande personalpolitik, detta är några egenskaper som skapar möjligheten för att Activa Servicepartner fortsätter att utvecklas i en positiv riktning precis som i dag.

Vår affärsidé är att skapa trivsel på arbetsplatsen genom hög städkvalitet så att kunden kan koncentrera sig på sin huvudverksamhet.

Activa Servicepartner är auktoriserad medlem i Scandinavian Cleaning Association, vi är också medlemmar i Svenskt Näringsliv.

'